Duman Bal Hikayesi

Bir nesil tarafından Türkçe Rock tarihinin en efsanevi gruplarından olarak kabul edilen Dumanın duygusal melankolik şarkılarının her birinin elbette bir hikayesi vardı. Kayıp Notalar programımızda bugün sizlere Dumanın Bal şarkısının yanlış bilinen hikayesini anlatmaya çalıştık.


Bal Duman Kaan Tangoze Duman Ayrilik Sozleri Guzel Soz

Dumanın solisti Kaan Tangözenin trajik ve unutulmaz aşk hikayesi.

Duman bal hikayesi. En sevdiğim müzik gruplarının başında gelen Duman her zaman her şarkısıyla etkilemiştir beni. Sonunda başka bir şehirde doğan üye. O günden sonra bu şarkı konserlerde sadece bir kez daha söylenmiştir.

Kaan Tangöze Ahu Paşakay aşkı ve Bal şarkısı ile ilgili bilmeniz gerekenleri kaleme aldık. Efsaneye göre bu acı olaydan sonra açıkhavada gerçekleşen bir konserde Kaaan Tangöze gökyüzüne bakarak ilk ve son kez söylemişti. Bu sırada Kaan Tangöze yeni bir albüm çıkarmıştır ve onun tanıtımını yapmak için bir bar da konser verecektir.

- Magazin Filmler Bencesi. Kaanı çok derin biri olarak görüyordum eskiden. Dumanın Hüzünlü Hikâyesi.

Duman Bal hikayesi. Kaan Tangözenin Trajik Aşk Hikayesi ve Bal Şarkısının Hikayesi Eylül 17 2019 anexis Eski Köprünün Altında isimli albümle hayatımıza giren Duman grubunun solisti Kaan Tangözenin trajedi dolu aşk hikayesiDuman grubunun ilk albümü Eski Köprünün Altında çıktığı zaman Ahu Paşakay ve Kaan Tangöze. Bu hikayeyi de biliyordum.

Sonra karısını aldattığı görüntülü olarak ortaya çıkınca aşktan. İyi seyilerBizi diğer s. Bu şarkıyı hiçbir konserinde söylemez Duman grubu.

Bal şarkısı hikayesi beni de çok etkilemişti. Duman grubu Bal şarkısını bir daha hiç çalmadı. Fakat aralarında en çok dikkat çeken göze çarpan Dumanın Belki Alışman Lazım albümündeki Bal şarkısıydı.

Anlatmadan önce şu bilgiyi vermek istiyorum. Sevgi aşk dostluk hepsi yalan diyen rock starımızın boşvermiş hallerinin ve umursamaz bakışlarının arkasında trajik bir aşk hikayesi var. Bu hikaye Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve bir zamanlar sevgilisi olan Ahu Paşakayın hikayesidir.

Müzikle ilkokulda katıldığı flüt ve mandolin kurslarında tanıştı. Ancak biraz önce Duman solisti Kaan Tangözenin sevgilisine yazdığı Bal şarkısının hikayesini öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim. Her Şarkının Bir Hikayesi Var -2- Duman Bal bal songstories herşarkınınhikayesivar gizibuEski Köprünün Altında isimli albümle hayatımıza giren Duma.

By Ezgi Kübra KADI. Duman Bal hikayesi. Kaan Tangöze ve Ahu Pakaşay çok iyi bir çift olsa da sürekli tartışırlarmış.

Videoyu beğendiyseniz kanala abone olmayı unutmayın. Konser öncesi 6 yıllık Türkiye güzeli sevgilisi Ahu ile kavga etmiştir. Yakın zamanda Seçkin Pirilerle ihanet yüzünden evliliği biten ve sürekli Kıvılcım Uralla görüntülenen Duman.

Kaanın hiç bir konserini kaçırmayan Ahu o gece konsere gelmemiştir. Fakat Bal şarkısının diğerlerinden farkı Kaanın bu şarkıya hepsinden fazla önem vermesidir. 1995te Türkiye güzeli seçilen Ahu Paşakayın Kaan Tangöze ile uzun süredir bir ilişkisi vardır.

Bal Ve Hikayesi Dumanın solisti Kaan Tangöze 2002 yılında bir bar konserine gider. Duman Bal Şarkısının Hikayesi. O konserde de Bal diye ritim tutan seyircileri kıramayan Kaan seyirciye arkasını dönerek gökyüzünü işaret etmiş ve son kez Bal.

Bal Kaanın sevdiği kadını kaybettiği şarkı olarak tarihe kazınmıştır. Ortaokul yıllarında Sarp Madenin bir grup kurma teklifi ile gelmesiyle davula başladı. Duman Bal.

Duman - Bal dumantube tarafından Bu hikayeyi ogrendikten sonra Bal sarkisinin yeri benim icin bambaska oldu her dinledigimde aglicakmis gibi oluyorum icim parcalaniyo Duman grubunun solisti ayni zamanda grubun bircok sarkisina imza atan Kaan Tangozenin pek bilinmeyen huzunlu hikayesi. Ve bir keresinde de şarkı arasında Bal diye bağıran seyircilere döner Kaan yüzünde buruk bir ifadeyle iki parmağıyla gökyüzünü. Kaanın gözleri tüm gece Ahuyu arar.

Kaan müziğe ilk başladığında Ahu ile.


Ah O Gozlerin Ruhsatsiz Silah Tasimak Degil De Ne Oguz Bal Ruj Ve Duman Sozler Anlaml Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Artik Sen Benim Canimsin Canli Kalan Tek Yanimsin Duman Bal Sozler Anlamlisozler Guzelsozler Manalis Ilham Verici Sozler Guzel Soz Ayrilik Sozleri


Sevgisi Bal Kokan Adam Playlist Names Ideas Rap Song Lyrics Aesthetic Books


Duman Bal Duman Bal Guzel Soz


Duman Panosundaki Pin


Sarki Sozleri Tumblr Sarkilar Sarki Sozu Alintilari Sarki Sozleri


Soyle Nerdesin Bal Duman Duman Sarkilar Sarki Alintilari


Ister Op Oksa Istersen Oldur Ask Icin Olmeli Ask O Zaman Ask Duman Her Seyi Yak Sozler Anlamlisozler Guzelsozle Sarkilar Sarki Sozleri Sert Kizlar


Smoke Making The Bees Leave Life Of A Honey Hunter National Geographic Photo Instagram Photo


Ayse Adli Kullanicinin Sozler Panosundaki Pin Ilham Verici Sozler Ozlu Sozler Guzel Soz


Baall Best Quotes Positive Words Quotes


Bbq Sauce Bbq Sauce Homemade Sauce Bbq Sauce


Duman Bal Spotify 2021 Sarkilar Ilham Verici Alintilar Muzik


Murat Purc Adli Kullanicinin Duman Panosundaki Pin Sarki Sozleri Sarkilar Duman


Birini Bal Diyerek Sevmek Ozeldir Duman Dinleyenler Iyi Bilir Guzel Soz Ilham Veren Sozler Motive Edici Alintilar


Duman Lyrics Akibet Aeshetic Sarkilar Kitap Sanati Rock Muzik


Sevgisi Bal Kokan Adam Singer Im In Love Bal


Sarki 83 Video 2021 Sarkilar Muzik Teorisi Muzik


Duman Grup Ilahm Veren Alintilar Ilham Veren Alintilar Bff Sozleri


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Efe Bal Twitter

Bade Bal